De grootste christelijke webwinkel van Nederland

Klassiek - overig

Artikelen 1 tot 10 van 10 in totaal

Lijst  Foto-tabel 

Van laag naar hoog sorteren
 1. Nigun

  Kees van Setten

  Genre: Klassiek - overig

  'Nigun' is door de pianist Kees van Setten gecomponeerd als vertroosting voor het joodse volk, dat een lange geschiedenis kent van pijn en verdriet, vreugde en hoop. De 'nigunim' (melodieën zonder woorden) worden indringend vertolkt door de piano, de strijkers en de blazers (fluit, hobo en klarinet). Meer info
 2. King David''s way

  Marcel Tiemensma

  Genre: Klassiek - overig

  Met onnavolgbaar fraai akoestisch gitaarspel weet Marcel Tiemensma op zijn nieuwe instrumentale CD ‘King David’s Way’ u opnieuw te boeien, inspireren en raken. Een album met schitterende bewerkingen van geestelijke liederen! Meer info
 3. Il quattro classical melodies

  Mans, Bosch, Belzen, Wildeman

  Genre: Klassiek

  Improvisaties over klassieke thema's door Il Quattro: Martin Mans. Peter Wildeman. Joost van Belzen en Hanno Bosch op orgel vanuit de Grote kerk. Tholen.

  Meer info
 4. Free classics

  Gerlinda Vd Berg

  Genre: Klassiek

 5. The Jansen 5

  The Jansen 5

  Genre: Klassiek

  'The Jansen 5' Vijf broers en zussen uit 1 familie. afkomstig uit Canada. Ze wonnen vele concoursen in Canada. en spelen in The Chilliwack Orchestra.

  Ze maakten in Canada een nieuwe opname van klassieke werken. aan deze cd werkten daarnaast ook duo 4 handen mee.

  Meer info
 6. Beautiful

  Duo 4 hands & Amsterdam Orchestra

  Genre: Sale Gewijde muziek

  Duo 4 hands & The Amsterdam Orchestra: Joost van Belzen & Peter Wildeman: Grand Piano. Orchestra conductor: Robert Cekov.

  Een prachtig klassiek album met 14 romantische orkestwerken. opgenomen in Amsterdam. Op deze lustrum-cd (10 jaar duo 4 handen) presenteren Peter en Joost een andere muzikale samenstelling dan u gewend bent. De cd 'Beautiful' is met 2 vleugels en symfonie-orkest. Cekov maakte uit zijn orkest een samenstelling die paste bij deze muziek. Emotie is te horen in de muziek.

  Meer info
 7. Vaste rots van mijn behoud

  Diverse koren

  Genre: Klassiek

  Prachtige CD vanuit Gorinchem en Kapelle onder leiding van Peter Wildeman & Joost van Belzen met jongerenkoor Lois. Grace Ladies Choir. Mannen ensemble Maranatha. Sirah Dameskoor .

  Meer info
 8. Een nieuw begin

  Joost van Belzen

  Genre: Klassiek

  Het Christelijk Gemengd Eilandenkoor is regelmatig te horen in De Doelen te Rotterdam en te zien bij het programma Nederland Zingt van de Evangelische Omroep. Meer info
 9. Vlucht tot Hem

  Mannenkoor Elim

  Genre: Klassiek

  Prachtige Psalmen en Gezangen gezongen door Mannenkoor Elim vanuit de Grote of Sint-Maartenskerk van Tiel. O.l.v. dirigent Joost van Belzen m.m.v. Robert Cekov viool. Cees van der Hart orgel.

  Meer info
 10. Leer mij volgen

  Muzica

  Genre: Klassiek

  Eerste CD van Zeeuws Panfluit-ensemble Muzika. Deze muziek-groep bestaat ui 25 violisten en fluiten en treden 8 keer per jaar op in zeeland. Meer info
Artikelen 1 tot 10 van 10 in totaal

Lijst  Foto-tabel 

Van laag naar hoog sorteren