De grootste christelijke webwinkel van Nederland

Webshopeigenaren

Logostiek regelt de fysieke verzending en administratieve afhandeling na verkoop via internet van christelijke producten (muziek, films, boeken en gifts) in diverse webshops. Het complete assortiment betreft meer dan 100.000 producten van diverse distributeurs als o.a. CENTRAAL BOEKHUIS, ASAPH, CBC, ECOVATA. JIFTACH, DE BAZUIN, OPWEKKING en SHADACH.

Voorbeeld-scenario's:

U heeft al een eigen webshop.
Uw specialiteit is met name de marketing ervan binnen uw doelgroep of achterban, maar zaken als de complete afhandeling van de order of het bijhouden van het productaanbod (contentverrijking) liggen u wat minder. U kunt dan een koppeling maken met de productdatabase van Logostiek en op die manier de inhoud van uw website automatisch bijwerken en de gedane bestellingen digitaal doorgeven voor verwerking door Logostiek. Dit kan gedaan worden onder uw eigen merknaam (op de pakbon/factuur), waarbij wij tevens zorgen voor de volledige aftersales door middel van een online en telefonische klantenservice.

U start een complete webwinkel (incl. software / grafisch ontwerp / content) waarbij u zelf een deel van de content beheert en de marketing doet.
De volledige afhandeling van orders laat u over aan Logostiek. Wel de lusten, maar niet de lasten! Elke maand ontvangt u een vooraf afgesproken percentage van de gerealiseerde verkoop.

U start een kleine webshop waarbij u het productaanbod zelf inricht op basis van de beschikbare content in de grote productdatabase van Logostiek.
U richt zich op een bepaalde nichemarkt, bijvoorbeeld als auteur/artiest (eigen verkoopsite) of stijl/doelgroep. Met een lage investering zet u snel een eigen webshop op en heeft u geen omkijken naar het afhandelen van de bestellingen.