De grootste christelijke webwinkel van Nederland

front

  • front
  • back

Technieken en recepten voor het roken van vlees, vis, groente en nog veel meer
Ardie A. Davis

Medium: Boek | Artikelnummer: 9789048316502

Genre: Kookboeken

Verschijningsdatum: 4 juni 2018

Roken is leuk... op de barbecue welteverstaan!Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft - als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijk zelfgerookte ribs, zalm en kip.Waar vind ik die technieken, hoor ik u denken.
€ 15,00
  • Gratis verzending vanaf € 20!
  • 30 dagen bedenktijd
  • 100% garantie
  • Korting bij grotere aantallen
In winkelwagen

Voor 23 uur besteld? woensdag in huis!

Leesfragment voor 'Technieken en recepten voor het roken van vlees, vis, groente en nog veel meer' van Ardie A. Davis

Productbeschrijving voor 'Technieken en recepten voor het roken van vlees, vis, groente en nog veel meer' van Ardie A. Davis

Roken is leuk... op de barbecue welteverstaan!

Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft - als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijk zelfgerookte ribs, zalm en kip.

Waar vind ik die technieken, hoor ik u denken. Hier, in dit boek. Met deze technieken en de 25 bijbehorende recepten bent u niet alleen een 'smoker' maar vooral 'hot'!

'Toen ik destijds probeerde om mijn culinaire reputatie in de barbecuewereld te vestigen, zocht ik de deskundige leiding van Ardie Davis via zijn innerlijke barbecuesjamaan Remus Powers. In dit boek laat hij iedereen delen in zijn jaren- en jarenlange ervaring. Geen enkele barbecue-avonturier mag dit boek missen.'
‒ Chris Schlesinger, chef/mede-eigenaar van The Automatic en coauteur van Grill It! en Let the Flames Begin

Extra informatie voor 'Technieken en recepten voor het roken van vlees, vis, groente en nog veel meer' van Ardie A. Davis

Genre Kookboeken
Artikelnummer 9789048316502
Leverancier CB
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Druk 1
NUR 441
Bladzijdes 128
Taal Nederlands
Uitvoering Boek
Hoogte 210 mm
Breedte 210 mm
Dikte 17 mm

Productreviews voor 'Technieken en recepten voor het roken van vlees, vis, groente en nog veel meer' van Ardie A. Davis

Schrijf uw eigen review over 'Technieken en recepten voor het roken van vlees, vis, groente en nog veel meer':

Eigen tags voor 'Technieken en recepten voor het roken van vlees, vis, groente en nog veel meer' van Ardie A. Davis

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.