De grootste christelijke webwinkel van Nederland

Levertijd

Bij alle artikelen in onze webshop staat een indicatieve levertijd aangegeven. De populaire artikelen uit ons assortiment heeft u doorgaans binnen twee werkdagen in huis.

Levering bij meerdere artikelen

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles tegelijkertijd bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Let dus goed op de gecombineerde levertijd die in het winkelmandje wordt genoemd. Wilt u een deel sneller ontvangen, splits dan zelf de bestelling afhankelijk van de genoemde levertijd. Achteraf kunt u door bijbetaling van 2,99 euro portokosten ook een deel van de bestelling eerder toegestuurd krijgen. Indien een artikel onverhoopt echt veel langer (maanden) op zich laat wachten, dan zullen we een gedeelte van uw bestelling reeds toesturen en blijft de rest als ‘nalevering’ staan. U betaalt dan slechts eenmalig de verzendkosten (indien van toepassing). Naleveringen zijn alleen dan voor rekening van Gospel.nl.

Verzendkosten

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland altijd € 2,99 per bestelling, echter vanaf een aankoopbedrag vanaf 29,99 euro rekenen we GEEN VERZENDKOSTEN.

Voor bestellingen uit het buitenland rekenen we altijd de werkelijke verzendkosten.

De te betalen verzendkosten is een vast bedrag ongeacht het aantal zendingen per bestelling.

Volgen van uw bestelling
U kunt de status van uw bestelling vinden in uw account. Alle bestellingen worden bezorgd door PostNL of DHL. Als een zending vanwege het formaat niet door de brievenbus past of een hoge waarde vertegenwoordigt, wordt het als pakketpost (eventueel extra verzekerd) verzonden. U ontvangt bij pakketpost een email met daarin informatie waarin u uw bestelling kunt volgen. Pakketten worden over het algemeen later op de dag bezorgd dan de brievenbuspost. Wanneer de melding ‘Uw bestelling is verzonden’ drie dagen na verzending nog steeds verschijnt en u heeft uw bestelling nog niet ontvangen, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.