De grootste christelijke webwinkel van Nederland

Koken met passie

  • Achterkant

Koken met passie
H. Wilmink

Medium: Boek | Artikelnummer: 9789043515801

Genre: Kookboeken

Verschijningsdatum: 17 december 2015

40 smakelijke recepten voor de vastentijd
Van de auteur van Bijbels Culinair

> Voor elke dag in de veertigdagentijd een gerecht
> Met achtergrondinformatie over gebruiken en voedsel

Han Wilmink serveert in dit nieuwe boek 40 smakelijke gerechten die gemaakt en genuttigd kunnen worden in de tijd voorafgaand aan het Paasfeest. Daarbij laat hij zich inspireren door de gerechten vanuit de Bijbelse tijd zoals bij het visgerecht Talapia Galilea of de Sefardische soep.
€ 16,99
  • Gratis verzending vanaf € 20!
  • 30 dagen bedenktijd
  • 100% garantie
  • Korting bij grotere aantallen
In winkelwagen

Productbeschrijving voor 'Koken met passie' van H. Wilmink

40 smakelijke recepten voor de vastentijd
Van de auteur van Bijbels Culinair

> Voor elke dag in de veertigdagentijd een gerecht
> Met achtergrondinformatie over gebruiken en voedsel

Han Wilmink serveert in dit nieuwe boek 40 smakelijke gerechten die gemaakt en genuttigd kunnen worden in de tijd voorafgaand aan het Paasfeest. Daarbij laat hij zich inspireren door de gerechten vanuit de Bijbelse tijd zoals bij het visgerecht Talapia Galilea of de Sefardische soep. Ook maakt hij zoveel mogelijk gebruik van duurzaam geproduceerd voedsel. En Han zou Han niet zijn
als we tussen de gerechten door geen verhalen zouden aantreffen over het vasten of andere gebruiken.

Extra informatie voor 'Koken met passie' van H. Wilmink

Genre Kookboeken
Artikelnummer 9789043515801
Leverancier CB
Uitgever VBK Media
Druk 1
NUR 441
Bladzijdes 144
Taal Nederlands
Uitvoering Boek
Hoogte 210 mm
Breedte 162 mm
Dikte 17 mm
Gewicht 356 gram

Productreviews voor 'Koken met passie' van H. Wilmink

Schrijf uw eigen review over 'Koken met passie':

Eigen tags voor 'Koken met passie' van H. Wilmink

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.