De grootste christelijke webwinkel van Nederland

front

  • front

I'll Push You

Medium: MP4 | Artikelnummer: odm13580

Genre: Film downloads

Verschijningsdatum: 3 januari 2018

’ll Push You is een indrukwekkend waargebeurd verhaal over vriendschap, geloof en vertrouwen. ‘I’ll push you.’ Patrick had deze woorden spontaan uitgesproken.
€ 4,99
  • Let op: Dit is een digitaal product: MP4. De koop van een digitaal product kan niet ongedaan gemaakt worden.

Productbeschrijving voor 'I'll Push You'

’ll Push You is een indrukwekkend waargebeurd verhaal over vriendschap, geloof en vertrouwen.

‘I’ll push you.’ Patrick had deze woorden spontaan uitgesproken. Hij had toen nog geen besef van de zware weg die voor hem lag.

Voor sommige mensen is de pelgrimage naar Santiago de Compostella vooral een sportieve uitdaging, maar voor de meeste pelgrims is het bovenal een geestelijke reis. Voor Justin Skeesuck en Patrick Gray was de uitdaging extra groot. Justin lijdt aan een progressieve spierziekte (MAMA), waardoor hij zijn armen en benen niet meer kan bewegen. Naast de lichamelijke belasting die een pelgrimage met zich meebrengt, moest Patrick ook zijn vriend in een aangepaste rolstoel voortduwen, hem wassen, in en uit bed tillen, hem voeden en aan- en uitkleden.

Zes weken, 750 kilometer, met alle lichamelijke beperkingen, ontmoetingen met kleurrijke personen en diepe innerlijke strijd. Deze pelgrimage zou uitlopen op de moeilijkste en belangrijkste weg die beide mannen ooit zouden gaan. Lees hier meer over deze twee mannen.

I’ll Push You gaat over een avontuurlijke onderneming vol risico’s en uitdagingen. Moeilijke vragen worden niet ontweken. Toch is dit geen ‘zware kost’, want de twee vrienden genieten van alle belevenissen, beschikken over een gezond relativeringsvermogen en over gevoel voor humor!

Productreviews voor 'I'll Push You'

Schrijf uw eigen review over 'I'll Push You':

Eigen tags voor 'I'll Push You'

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.