De grootste christelijke webwinkel van Nederland

Disclaimer

Hoewel bij de totstandkoming van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Dit kan ten gevolge zijn van (aanpassingen van de) prijzen, condities, regelgeving enz. die bekend zijn geworden na het plaatsen van die content op deze website. Gospel.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van informatie in deze website. Geheel of gedeeltelijke vermenigvuldiging of overname van artikelen op welke wijze dan ook, is alleen toegestaan met bronvermelding inclusief een link naar https://www.gospel.nl. Bij overname en/of vermenigvuldiging dient u eerst toestemming te vragen via info@gospel.nl

Privacy Policy

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Als je klant van Gospel.nl wordt, dan vragen wij wat gegevens van je. Je gegevens worden opgeslagen in een database. Deze database zorgt ervoor dat je niet elke keer als je Gospel.nl bezoekt je gegevens opnieuw hoeft in te voeren. Door in te loggen op Gospel.nl zijn je gegevens bij ons meteen bekend en kun je tevens gebruik maken van je eigen 'wensenlijst' en het ordertrackingsysteem 'Track- and Trace' om 24-uur per dag je orderstatus te kunnen opvragen (alleen bij pakketten). Tevens gebruiken wij -indien gewenst- je persoonlijke gegevens voor het versturen van de Gospel.nl-nieuwsbrief.

Hoe zorg ik dat ik geen e-mail krijg van Gospel.nl?
Onder 'Mijn account' kun je aangeven of je wel/niet de Gospel.nl-nieuwsbrief wilt ontvangen. Zo voorkom je dat je nieuws of berichten krijgt die je niet wilt ontvangen.

Verstrekken jullie mijn gegevens aan anderen?
Je gegevens worden nooit aan derden verkocht of verstrekt, tenzij de rechter ons dit opdraagt.