De grootste christelijke webwinkel van Nederland

Kinderboekenmaand 2018

Kinderboekenmaand 2018

'Door dik en dun' is het thema van de Christelijke Kinderboekenmaand 2018 (van 1 tot 31 oktober).

Het thema sluit aan bij het thema van de algemene Kinderboekenweek 'Vriendschap'. Als je iemand door dik en dun steunt, help je hem of haar in goede en in slechte tijden. Vriendschap door dik en dun betekent zoveel als 'onvoorwaardelijke vriendschap, ongeacht de omstandigheden'.

Speciaal voor de Christelijke Kinderboekenmaand worden er drie actieboeken uitgegeven die passen bij het thema. Er verschijnt een nieuwe cd in de succevolle Oké4Kids-serie. De cd's uit deze serie behoren al jarenlang tot de best verkochte christelijke kindercd's in Nederland. Tevens verschijnt er een luisterboek, een muziekboek en een werkmap.
Artikelen 1 tot 3 van 3 in totaal

Lijst  Foto-tabel 

Van laag naar hoog sorteren
 1. De Majesteit van het Belangrijk LUISTERBOEK

  Ank van der Pol

  Genre: Kinderen & Young Adult

  Bij het actieboek 'De Majesteit van het BelangRijk' voor de bovenbouw verschijnt dit luisterboek. Kinderen met een visuele beperking of dyslexie kunnen door luisterboeken ‘luisterend leren lezen’. Daarnaast bieden luisterboeken heerlijke ontspanning en helpen ze kinderen die zich lastig kunnen concentreren.

  De majesteit van het BelangRijk ligt al bijna 68 weken op bed. Ziek. En woest op iedereen. Dokter Stethoscoop en zijn drie vrienden proberen alles om haar gezond te krijgen. Helaas, niets helpt. Hun enige hoop is een eeuwenoud recept, maar als hare majesteit daarvan hoort, wordt ze zo kwaad dat ze de dokter het paleis uitstuurt. En die vertrekt, maar niet zonder de geheime envelop mee te nemen...

  Verweven in het verhaal ontdekken de lezers een aantal leuke creatieve opdrachten om zelf te doen, zoals onzichtbare inkt maken.

  LET OP: Combi-bestellingen met meerdere producten worden vastgehouden totdat het luisterboek leverbaar is. Meer info
 2. Oké4Kids maakt weer een nieuwe cd met 10 nieuwe liedjes van o.a. Elly & Rikkert, Marcel & Lydia, Herman Boon, Elise Mannah, Ron Schröder & Marianne Busser, Wim Bevelander, Gert-Jan & Hanneke Scherff, e.a. Bij de cd verschijnt een muziekboek met bladmuziek, maar geen backingtrack-cd, de instrumentale versie wordt als download aangeboden. Meer info
 3. Muziekboek door dik en dun

  Oke4Kids

  Genre: Kinderboekenmaand 2018

  Oké4Kids maakte weer een nieuwe cd met 10 nieuwe liedjes van o.a. Elly & Rikkert, Marcel & Lydia, Herman Boon, Elise Mannah, Ron Schröder & Marianne Busser, Wim Bevelander, Gert-Jan & Hanneke Scherff, e.a.

  Bij de cd verschijnt dit muziekboek met bladmuziek, waardoor het gemakkelijk bruikbaar is in de klas of club.

  NB: Dit jaar is er geen backingtrack-cd, de instrumentale versie wordt als download aangeboden.

  LET OP: Combi-bestellingen met meerdere producten worden vastgehouden totdat het muziekboek leverbaar is. Meer info
Artikelen 1 tot 3 van 3 in totaal

Lijst  Foto-tabel 

Van laag naar hoog sorteren